Selecteer een pagina

Biografie Monique

Ik ben met zingen begonnen als 8 jarige in een kinderkoor in Eygelshoven, en de muzieklessen op de “Veldhofschool” werden dan ook fanatiek gevolgd. In 1992 heb ik me bij  verschillende showkoren gevoegd.. waar je je passie voor muziek kon delen op het toneel .

Tussendoor heb ik nog vele workshops gevolgd qua zang en performance. Dit alles heeft ertoe geleid dat zingen mijn grote passie is. Nadat ik als zangeres van een Big Band de sfeer en het enthousiasme vanuit het publiek heb mogen proeven was het tijd voor de volgende stap. Ik belandde in een studio in Duitsland alwaar ik mijn eerste nummers opnam. Dit werd beloond met mijn eerste solo album “Wonderschone Dag“.

Hierna stopte ik natuurlijk niet en bracht in totaal tot nu toe 1 verzamelalbum uit met 13 songs en 8 singles.  Mijn uitgebrachte songs  worden  buiten Nederland ook zeer goed ontvangen in België. Hier heb ik persoonlijk al meerdere nummer 1 hits gescoord , echt een kroon voor een artiest voor zijn/ haar werk.

“Leef je leven en geniet ” is mijn motto

Al mijn nummers worden met zorg geschreven ..zeker te vergelijken met het levenslied maar in mijn eigen stijl. Een verhaal vertolken in een lied.. dat blijft mijn streven zowel ballade als een lekker uptempo nummer. Ik hou van uitdagingen op muzikaal gebied .. welk genre dan ook .. als de muziek met de tekst een klik heeft waar ik me mee verbonden voel ..dan kan ik deze nummers ook vol overgave en intentie overbrengen aan het publiek. Tussen het publiek ben ik absoluut in mijn element .

Of het nu om een optreden in een kroeg, bejaardenhuis, braderie, benefiet,Truckersfestival in Assen. Ik geniet van ieder optreden. Ik ben een heel diverse artieste die al enkele jaren serieus bezig is met haar zangcarrière. Ik blijf werken aan nieuw repertoire en de mening van mijn publiek vind ik hierbij heel belangrijk. Ook zal ik steeds blijven vernieuwen. Een samenwerking met collega artiesten zal ik dan ook absoluut niet uitsluiten.

Voor meer info/ boekingen   info@zangeresmonique.eu

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom mij?

Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief en u zult niets ontgaan .

Muzikale groet .. Zangeres Monique

Repertoire

 • 2016 Release “Je T ‘Aime Mon Amour“
 • 2015 Release “A Place in my Heart“
 • 2014 Release “De ware.. dat ben jij “
 • 2013 Release “Ik lig nog steeds te dromen“
 • 2013 Release “Caribean sound versie en Apres Ski – versie”
 • 2013 Release “Fluisteren van de Wind “ in duet met Henry van Wijmeren en de live band Vido Davito
 • 2012 Release “Vaya Con Dios “ in duet met Henry van Wijmeren en de live band Vido Davito
 • 2012 Release “Blijf bij mij “in duet met Henry van Wijmeren
 • 2011 Album Wonderschone Dag
  1. Laat me dromen
  2. Tegenwind
  3. One Day I ‘ll fly away
  4. Engel in mijn droom
  5. Stilte voor de storm
  6. Te oud om jong te zijn
  7. Wonderschone Dag
  8. Power of love
  9. Zwoele Zomer
  10. Darling je T ‘Aime
  11. Ik hou van jou
  12. Wondersjoene Daag

Pin It on Pinterest